Lunch经过呢间新开嘅小食店,发现依家唔使过关都可以食到啲好抵到爆嘅手摇🧋超甜嘅甜薯🍠食完真系好快乐啊🤤🍠 烤番薯其实我系为咗佢呢个超甜烤番薯而试呢间新开手摇店😍冬天喺旺角闹市竟然有香喷喷嘅烩番薯,望到烤炉入边啲番薯有大有细,焗到啲糖浆节晒出嚟,感觉好甜,所以眼阔肚窄叫佢中size嘅烤番薯试一试,估唔到真系有榴梿嘅香甜味,好正😍🧋顶呱呱椰有嘢食梗系要叫多杯手摇饮品,见到呢个顶呱呱椰好似好解渴同埋清凉,由西瓜同埋椰果组成嘅水果茶,真系顶呱呱👍🧋 招牌薯圆奶茶啲嘢饮比平时饮开嘅,又叫咗杯奶茶,薯圆同芋圆𠮶啲差唔多,烟烟韧韧好有咬口😜大家都可以试吓!食完大大甜番薯同手摇饮品都唔使食正餐啦😂其实佢哋做咗手抓饼套餐」~好抵啊!

🍠 烤番薯

🧋顶呱呱椰