2023-09-03 116 浏览
超抵食下午茶🤤👍🏻👍🏻见到仲有下午茶时段,就去左食马六,以前系荃湾反工,最中意食佢既掺掺😙😙主食:海南鸡喇沙掺掺$58掺掺即系油面加米粉,喇沙汤底浓郁惹味,海南鸡嫩滑,全部都冇骨,非常适合玩完成身散哂懒惰既我,份量方面,我觉得同午餐晚餐一样咁足料,但系平$10-$20,所以我觉得十分抵食🤭主食:马六海南鸡清鸡汤米粉$48呢个就清清地,比较啱吾太中意食浓味既朋友,海南鸡一样都系咁滑嫩同无骨,份量都系好足料😎追加小食:娘惹焗酿蟹盖(2件)$18酿蟹盖几好食,加小小特制酱汁,食落有小小似鱼蛋feel,最特别系佢真系拎只蟹盖尼酿,蟹盖都几脆,好易会咬烂,之前未食过,觉得好得意😆😆饮品:老街椰汁冰+$8椰汁有浓郁味道同口感,椰香味好重,饮落口真系透心凉既感觉,同埋好夹今餐食物,消暑一流😘饮品:香矛橙茶+$3有橙味的茶,觉得几特别又健康,出面小有,中意橙既朋友可以试下✅
超抵食下午茶🤤👍🏻👍🏻

主食:海南鸡喇沙掺掺$58