友利作为我嘅柯time飞佛,出咗火锅套餐梗系要捧场下!D2舖依家扩充咗, 大咗好多, 有in house士多, 打边炉同食set area分开咗. 一贯作风, 非常抵食! 《$298 二人火锅套餐》三个锅拣。药膳花胶成日都食,今次食下花胶云吞鸡~ 汤头极浓,麻油味重,未落嘢先饮一碗已经非常够味,应该仲有落金华火腿去淆,超幸福嘅感觉 。云吞同鸡都唔少,粒粒云吞入面有原粒虾仔,津白菜索晒啲味。 另有蔬菜杂锦拼盘,一般打边炉料都有,食材都喺外国进口,绝对唔系cheap鸡嘢。除咗有佢哋自家制苹果或柠檬伯爵茶、洛神花茶等等之外,仲有支装汽水同茶,森永布甸任食 🤪🤩 每人包一杯movenpick雪糕,竟然有薄荷朱古力、椰子同埋意大利牛奶朱古力脆片味!纠结咗一阵决定放弃薄荷朱古力试新味,好好食!推荐!🥇 美中不足嘅系,原来肉肉同乌冬要额外买。不过都唔紧要啦,我哋食晒枱上嘅嘢其实都啱啱好💖 另外佢地有急冻包系网上有得卖, 一于实行又食又拎🤟

另外佢地有急冻包系网上有得卖, 一于实行又食又拎🤟