2024-10-10 335 浏览
最近又想食返东南亚餐厅😗醒起以前都食过天天海南鸡~今日一于过黎回味下阵海南鸡味先😝😝餐厅有呢个2人餐menu~啱哂我地唔洗谂食咩好添呀~2人餐仲要好丰富,包好多野食🤓🤓真系食到饱住个肚走😏😏💛Package for 2 $488-前菜✏️沙嗲串串x2✏️话梅圣女果一嚟就上左2个前茶先~串烧有猪同埋鸡😜😜口感烟熏香脆😛调味适中~💛汤品- 迷你肉骨茶肉骨茶饮落口味浓郁😽汤汁醇厚,肉质鲜嫩,饮落有少少胡椒味😛几惹味😝😝💛天天海南鸡 新加坡天天无骨海南鸡(中份)海南鸡肉质嫩滑多汁😜😜加上酸甜既酱料,食落有著正宗既海南风味😛😛超值得推荐!💛参巴辣椒炒通菜通菜好有镬气😽😽食落唔会好咸,咬落好仲好爽口😜望落既色泽都好靓好鲜色,完全唔会炒到好老😝💛白咖喱香茅猪扒香茅猪扒色香味俱全😙😙猪扒系外脆内嫩🥹🥹浸泡在香浓的白咖喱酱中,带有微微既辛辣同香茅既清香,配埋鸡油饭一齐食。真系令人一啖又一啖呀!🍮 甜品:咖央多士

💛Package for 2 $488
-前菜
✏️沙嗲串串x2
✏️话梅圣女果

💛汤品- 迷你肉骨茶

💛天天海南鸡
新加坡天天无骨海南鸡(中份)

💛参巴辣椒炒通菜

💛白咖喱香茅猪扒