2024-01-02
啱啱呢间旺角楼上台湾菜三公开张嘅时候,其实我都有去过食,质素都几好👍🏻最近知道佢哋搞感谢祭有得任食极品级台湾温体牛火锅套餐就衬圣诞节去咗试🥳温体牛其实系屠宰场当天宰杀然后当天就能拿到嘅新鲜牛肉。温体牛肉最主要系新鲜,因为没有经过冷藏或冷冻的保存或运送,所以肉质本身比较鲜甜,食起来鲜嫩多汁⭐️🍲极品级台湾温体牛火锅套餐(二人份) $288我拣咗佢哋自己熬制嘅古早味牛骨汤。套餐配牛盛盘任配两款牛肉(台湾牛三角肉/牛颈脊/三筋肉)、蔬菜拼盘、乌冬/饭,另外仲有饮品可以拣古早味冬瓜茶/山茶花乌龙🌸而家限定火锅套餐每人加$33就可以60分钟任食台湾温体牛肉,真系超级抵食🙈讲返牛肉肉味比较重,另外蔬菜拼盘竟然有我最钟意食嘅串豆腐,蔬菜又新鲜,食完之后超级饱。
🍲极品级台湾温体牛火锅套餐(二人份) $288
而家限定火锅套餐每人加$33