2021-02-06
好耐冇打过边炉!就即兴约多个friend一齐去平平地食个任食边炉过吓口瘾😝12点松啲去到唔驶等位,即刻有得入👍🏻汤底拣咗胡椒猪肚同埋推介嘅喇沙汤底🤩两个女仔第一round就嗌左咁多,重点系竟然冇漏单!要俾👍🏻x100!安格斯牛肉有肉味之余,有少少油份口感软滑,encore咗两次😝牛脷心托第一次食,好有咬口又有肉味,我哋都encore咗一次🤣潮州牛肉冇得顶!!劲有弹性,入面又有气孔同牛脂,真系超好食!平时要食呢种牛丸$3x先得几粒,呢度竟然系任食!我哋每人食咗六粒🤣🤣🤣🤣沙白蚬+时日海鲜嗌咗喇沙汤底,忽发奇想将啲蚬摆晒入去,发现劲match劲好食🤣 竟然揾到正确食蚬大法😆最惊喜系竟然有冰菜任食,好爽口好好味😝墨鱼滑同虾滑水准都好高!总括黎讲呢间性价比超高!食物质素好高,又唔会漏单,服务员好主动收碟,野食都黎得好快,完全冇因为任食就拖住黎出菜,收费唔贵,下次再想打边炉一定会再黎!!
12点松啲去到唔驶等位,即刻有得入👍🏻
汤底拣咗胡椒猪肚同埋推介嘅喇沙汤底🤩
沙白蚬+时日海鲜
最惊喜系竟然有冰菜任食,好爽口好好味😝
墨鱼滑同虾滑水准都好高!