2024-09-18
午市宵夜超抵食😱 一人火锅套餐低至$68!路过豉油街见到快乐小羊做紧超抵优惠,就同朋友一齐入咗去食😍 🍲 一人定量火锅套餐而家有一人火锅,最平$68就食到喇😋 佢分为$68、$78、$88三款一人套餐,会有唔同嘅肉类🥩 二人或以上,一人火锅套餐汤底仲会自动免费升级,可以拣鸳鸯锅!我同朋友就拣咗$78「一人牛羊尝味套餐」嘅美国西冷同$88「一人大满足套餐」嘅塔拉上的快乐卷🥓 每个套餐仲可以+$12追加多一款肉😆 我哋就加埋羔羊上脑肉同蒜泥鸡肉🍗 呢度嘅羊肉一啲都唔膻,油脂比牛肉丰富,食落好香、更有入口即化嘅感觉🤤 浸完两个汤底都好浓郁惹味,一啲都唔油腻🥳套餐除咗一大盘肉,仲有一个小食拼盘🥙,里面有手工黑松露羊肉丸、午餐肉、巴沙鱼、芝士芝心丸、蟹粉丸、响铃🍡 同埋一个主食,我哋拣咗准山面 同自家制土豆粉🍜 超够食㗎😋 我最钟意黑松露羊丸,出面好少见,食落好香黑松露味㗎🥳🥩 任点每碟$18元靓牛或靓羊除咗套餐,而家仲有$18一碟125g嘅一号肥牛或A级羔羊肉🐏! 加多$10仲可以升级200g,够晒大碟🤩 超级抵食😋🌟 推荐单点配料除咗抵食套餐同小食,我都好推荐大家食美国牛小排🥩!牛小排大大块
路过豉油街见到快乐小羊做紧超抵优惠,就同朋友一齐入咗去食😍
🍲 一人定量火锅套餐
🥩 任点每碟$18元靓牛或靓羊
🌟 推荐单点配料
除咗抵食套餐同小食,我都好推荐大家食美国牛小排🥩!牛小排大大块,肥瘦适中,食落鲜嫩、牛味香浓又不失油脂感🤩