呢个天气梗系想食啲热辣辣嘅打边炉啦🤭见到呢间都几抵食😳佢有三个set俾你拣,但之前已经可以任食鸡煲,猪手煲或者牛尾煲😆-餐厅星期日至四做紧指定任食套餐加$88可无限时任食羊腩煲放题超级抵!-咁最后我哋拣咗set B ,安格斯牛🐮因为太多煲系任食啦所以我哋都系拣中间𠮶个就觉得已经好够食😆-佢出边都有三个雪柜系放嘢饮,亦都有个雪柜系放雪糕雪条,而另外隔篱𠮶间房仲有啲蔬菜菇类丸类系可以夹嘅👍🏻而且亦都可以以QR code落单都好多其他款嘅海鲜或者系牛肉等等可以叫嘅~-我哋一开始食个羊腩煲已经好惊喜啦🤩啲羊腩炆得好腍而味道亦都系好好食嘅😋我哋仲想将羊腩煲嚟打边炉,不过有打边炉汤底我哋就试吓打边炉个汤底啦😆-打边炉我哋加咗钱转鸳鸯锅我哋叫咗冬阴功味同胡椒猪肚鸡两款都好香浓不过如果落菜就有少少辣但系其他嘢食都好新鲜😇-我觉得三百几蚊一个人真系好抵食呀!觉得回到本喺出边单叫咁食都唔止啦所以我一定会再嚟食嘅😌
呢个天气梗系想食啲热辣辣嘅打边炉啦🤭

咁最后我哋拣咗set B ,安格斯牛🐮
因为太多煲系任食啦所以我哋都系拣中间𠮶个就觉得已经好够食😆

我哋一开始食个羊腩煲已经好惊喜啦🤩
啲羊腩炆得好腍而味道亦都系好好食嘅😋
打边炉我哋加咗钱转鸳鸯锅
我哋叫咗冬阴功味同胡椒猪肚鸡
两款都好香浓
不过如果落菜就有少少辣
但系其他嘢食都好新鲜😇

我觉得三百几蚊一个人真系好抵食呀!
觉得回到本喺出边单叫咁食都唔止啦
所以我一定会再嚟食嘅😌