2021-09-21 535 浏览
我哋嗌咗经典手工和牛汉堡($108)、蓝芝士流心和牛汉堡($118+$10炒蘑菇)每一个Burger可以追加一个配菜我哋系拣咗要芝士薯条(+$20)同埋黑松露薯条(+$30)咁首先讲咗𠮶个经典手工和牛汉堡先啦呢个Burger真系劲丰富❣️❣️(几乎你想要嘅配料都已经有齐晒)𠮶个和牛真系超大块而且一咬落去真系超Juicy(因为全部肉汁都锁晒喺块牛入面🥰🥰)之后𠮶个蓝芝士流心和牛汉堡同经典手工和牛汉堡一样都系劲Juicy完全系入口即化𠮶种感觉而且𠮶个蓝芝士好浓郁🧀🧀重点就系呢两个Burger都真系超大份(真心好抵食‼️‼️)所以真系食得会好论尽😂😂(我谂今次系我食人生食过最捩弃嘅Burger,因为我一边食嘅时候,配料都一直跌😅😅)不过舖头有提供湿纸巾(好贴心👍👍唔系间间Burger舖都有提供)所以好方便我哋食完抹手之后𠮶两个薯条真系令我劲惊讶😱😱新鲜滚热辣炸起呢啲已经不在话下我谂呢间应该系我食过人生最多黑松露粉同埋芝士粉嘅薯条❣️❣️咁都不特止,仲要有埋我最钟意嘅松露酱同埋芝士酱🥰🥰真系超满足,之后有机会一定会再Encore
每一个Burger可以追加一个配菜
我哋系拣咗要芝士薯条(+$20)同埋黑松露薯条(+$30)

咁首先讲咗𠮶个经典手工和牛汉堡先啦
呢个Burger真系劲丰富❣️❣️
(几乎你想要嘅配料都已经有齐晒)
𠮶个和牛真系超大块

完全系入口即化𠮶种感觉
而且𠮶个蓝芝士好浓郁🧀🧀
重点就系呢两个Burger都真系超大份
(真心好抵食‼️‼️)
所以真系食得会好论尽😂😂
所以好方便我哋食完抹手

之后𠮶两个薯条真系令我劲惊讶😱😱
新鲜滚热辣炸起呢啲已经不在话下
咁都不特止,仲要有埋我最钟意嘅松露酱同埋芝士酱🥰🥰
真系超满足,之后有机会一定会再Encore
  • 黑松露薯条
  • 经典手工和牛汉堡