2021-11-24 62 浏览
几百蚊可以食到咁高质既外卖真系好抵🤣大埔既街坊唔好错过我嗌佐两款a同一款b,外加金边粉😳两款a嗌佐脆炸猪手同埋青咖喱牛腩,每款屋企人都食得赞不绝口!首先猪手超级大只😂😂😂我觉得够4个人食,现炸所以制作需时。拎到返屋企仲系热既!调味唔会过咸,十分香口😳你睇剪开既份量有几多🤣第二日攞去焗炉再焗都依然好好味!青咖喱牛腩好入味~煲得好lum~系屋企自己煮佐煲饭可以当咖喱饭食🤣好香椰香,淡淡地辣,连入面既蔬菜都好味!b款嗌佐椒盐猪排,呢款份量都几多下,有好多块,味道微辣,好有泰国风味!好送饭金边粉上次堂食食过觉得好好味🤣今次外卖水准都系冇减低噶,甜酸程度拿捏得啱啱好,啲虾好似比上次多左~记得加埋d青柠汁更有风味~~~同埋留意唔食得辣就要泼走隔离d辣椒粉😂都算细心分系隔离总括而言,感觉呢间外卖几抵食~三百几四个人食得好饱😂!下次会想买其他野食试下~
几百蚊可以食到咁高质既外卖真系好抵🤣大埔既街坊唔好错过

2021-11-14