2023-08-07 61 浏览
行街行到夜左🌕,又到左宵夜嘅时间,连锁式嘅火锅店已经食到好闷,上OpenRice 🍚见倒呢间”滚爷火锅”咁多好评,又开到凌晨五点,唔使食到赶头赶命,一于试下你啦!店舖里面嘅装修好特别,一入门口嘅左手边就有幅特色墙,啱晒要黎打卡用📸,星期五晚嘅10点几,店内客人众多,不过店员好快就安排咗一张梳化位俾我,佢有两层,下面𠮶层全部都系梳化位,上面𠮶层我去洗手间𠮶阵时经过,好适合一大班朋友包场。🍻佢除咗散叫之外,仲有套餐选择,啱晒我呢啲有选择困难症嘅人,我就选择咗呢个”滚得正”(二人餐)。😋而舖头无论用餐嘅枱面、梳化、洗手间都好✨干净企理✨,店员个个都好殷勤好有礼貌,走嘅时候,会送埋客人出门口,而家真系买少见少👍🏻

鸳鸯锅(沙嗲+芫荽皮蛋锅)
日本大元贝(2只)
脆肉鲩骨腩
美国安格斯板眼
手包鲜虾云吞(4粒)
手打四宝丸
即炸紫菜响铃
皇帝菜
”滚得正”(二人餐)
鸳鸯锅(沙嗲+芫荽皮蛋锅)
日本大元贝(2只)
脆肉鲩骨腩
美国安格斯板眼
手包鲜虾云吞(4粒)
手打四宝丸
即炸紫菜响铃
皇帝菜
”滚得正”(二人餐)
  • 脆鲩鱼片