2024-05-15
边个话兆万系劣食之塔!呢间放题餐厅提供超过200款美食,集齐刺身、寿司、和食料理、连西式、泰式、多国菜都有得叫,仲有成十几款雪条雪糕,啤酒饮品无限任饮,唔知老板点赚钱😅店内环境虽然唔大,但胜在座位阔落,火锅冇油烟味,空调系统都唔错,温度啱啱好。值得一赞系店员嘅服务态度,因为知道晚上多人食,会预先建议大家order多啲,又会周不时过嚟问有冇漏单,确保大家食得开心,出面好少有。QR code落单,食物款式众多,每款都试咗少少。刺身/寿司/火灸/手卷卖相一流,三文鱼鲜甜、虾大只又弹牙、天妇罗同炸物上枱时热辣辣,果然系即叫即整,值得等待,喜欢香芋丸、芝麻鸡翼、炸牛奶,温馨提示,芝士虾球要小心食,估唔到咬落爆浆,搞到成件衫都系... 烧物都唔错,encore嘅有海虾、鸡肉串、烧菠萝、三文鱼股骨腩同虾滑,一件件叫,唔怕浪费!多国料理大部份都系辣嘅,够惹味,食落开胃。黑松露炒蛋有惊喜,嫩到不得之了,而且黑松露味好出,食多几碟都唔会觉得腻!正常嚟讲食到呢度已经饱到晕咗,如果唔够食嘅话仲有主食可以点,火锅、黑松露炒饭、鳗鱼炒饭、蟹粥、乌冬、拉面、卡邦尼意粉、芝士肉酱意粉、角切鱼生饭,可惜个胃唔够大真系食
正常嚟讲食到呢度已经饱到晕咗,如果唔够食嘅话仲有主食可以点,火锅、黑松露炒饭、鳗鱼炒饭、蟹粥、乌冬、拉面、卡邦尼意粉、芝士肉酱意粉、角切鱼生饭,可惜个胃唔够大真系食唔到啦。最后记得攞埋出边嘅雪糕/雪条,款式比较少见,仲有韩国品牌嘅,可以试试呀。