2024-01-05
我朝思暮想嘅台湾温体牛竟然可以喺香港食到 仲要$288两个人 我真系毫不犹豫马上去试试咩料 就算唔好食都系呃我$288 非常之抵😂😂😂 呢排系咪兴感谢祭 呢个温体牛套餐都系限定感谢产品黎嫁 所以欲食从速呀!🥘极品级台湾温体牛火锅套餐($288/2人)套餐包左牛盛盘可以任配两款牛肉 蔬菜拼盘 乌冬/饭 本身嘅牛盛盘一盘份量都几大 唔大食就够食嫁喇 不过我系食好多野 所以…😂😂每人系可以加33蚊60分钟任食台湾温体牛肉 有三款嘅 包括台湾牛三角肉 牛颈脊 同埋三筋肉咁抵梗系加 变相其实人均$170就食到晚市任食温体牛火锅😱真系惊佢地蚀钱讲一讲啲温体牛 温体牛其实系未经冷藏同冷冻嘅新鲜牛 唔会出现结晒冰整唔开一块块嘅情况 味道似港式边炉嘅手切牛 而手切牛真系下下都$298一碟起跳 所以话呢度抵到飞起 三款入面我最钟意较肥但其实都唔肥嘅牛颈脊 油香比较重 我系不断追加牛颈脊 另外两款 我觉得牛三筋系比牛三角瘦 但每款牛味都好香浓 可以各取所需🤤🤤饮品免费嘅选择都唔错嫁 有古早味冬瓜茶 山茶花乌龙同埋茉莉毛尖 岩晒我钟意饮无糖茶 茶味超浓🤤🤤👇🏻有4个汤底可以拣 👇🏻三公牛全盛 吉早味牛骨汤 麻
🥘极品级台湾温体牛火锅套餐($288/2人)
👇🏻有4个汤底可以拣 👇🏻
三公牛全盛 吉早味牛骨汤
麻辣牛血锅 养生药膳锅
我就拣左最稳阵食番温体牛原味嘅古早味牛骨汤 有鸭血同豆腐喺汤底 清淡亦都鲜甜 尤其加完啲粟米一齐煲之后🤤
三公台湾料理 (旺角) @3gong_hk
📍旺角西洋菜南街2T号添置商业中心1楼