2021-04-29 473 浏览
呢条街有好多饮食名店 喺澳牛隔离呢间越南野好抵食😍呢度假期都有lunch set tea set 性价比极高‼️嘢食大份到我觉得share都冇问题( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝)❣️火五火车头牛肉粉 $62劲抵食呀‼️有生熟牛肉 和牛牛丸 扎肉 另外仲食到牛筋牛肋条🐮 只牛真系死而无憾😂大碗到咁先至$62😂 细食食两餐都得🤭要大力赞下和牛牛丸💯 劲正😍 以前食过锦丽类似嘅都好贵 呢度竟然有三粒(꒦ິ⌑︎꒦ີ)汤底正常有啲牛骨味 可以自己加辣椒🌶河粉都几滑 整体性价比极高‼️❣️香茅美国黑毛猪扒油香饭 $56朋友呢个又系极大碗食唔晒😂 油饭都唔使加钱🤭高质过一般茶记 猪扒真系几爽口又大份🐖❣️意大利黑醋汁蒜蓉牛油鸡翼 $38又系好抵食有成五只🤣 黑醋汁减轻左牛油鸡翼嘅油腻感🤟🏻❣️冻越式香滑浓咖啡 $10唔会放过任何一个特色咖啡🥳 以去过两次越南嘅经验 呢杯咖啡掂💯 烘焙度会比较高所以偏苦 但佢唔会加好多糖 系我钟意嘅口味😍
呢条街有好多饮食名店 喺澳牛隔离呢间越南野好抵食😍

❣️火五火车头牛肉粉 $62