2021-11-11 51 浏览
冬天最啱食啲暖笠笠嘅野 围住个炉取暖真系人生一大享受 除咗边炉 羊腩煲都系冬天必食之一 羊腩煲再加边炉真系无得弹 今次落老荃一于试试佢呢间店选择都唔少 秘制羊腩煲 粥底海鲜锅 药膳醉鸡煲 等等 拣完汤底就可以去酱料区调啱自己口味嘅酱 调紧酱嘅同时 眼尾见到有堆响铃 心谂唔通系任食 点知真系任食啊! 响铃fans要book mark啦老板娘就推荐羊腩煲 一上枱 果然无介绍错 有大量蒜苗芫荽葱 底下有海量大大旧嘅羊腩 肥瘦适中 有啲位连埋软骨 好有口感 连骨嘅肉只要用筷子轻轻夹 其实都会完美脱骨 可想而知旧旧都炆到劲淋 羊腩煲常见配料罗白枝竹马蹄冬菇 一样都无少 每样都炆到入晒味 大推枝竹啊 完全索晒汤 重点系食完仲可以系自助区再夹再食 爽啊食完羊腩煲就可以加汤打边炉啦 边炉配料选择都算齐全 个人大推蚬啊 只只都大大只 胀卜卜 只只煮完都开晒 无坏死 无腥味 都无沙 真系超好味 个人啪咗20只 除咗蚬 仲有啲bb蚝仔 虽然细细只 但都唔会腥 因为食羊腩食到好饱 都无乜食肉 反而食好多菜 识食一定系再夹枝竹 再煲再食 野饮区都系自助形式 选择唔算多 基本汽水啤酒 但个人觉得呢个价钱食到咁高质

野饮区都系自助形式 选择唔算多 基本汽水啤酒 但个人觉得呢个价钱食到咁高质嘅羊腩煲 真系无野好弹了

整体嚟讲 好想再嚟食多次 好想试试佢个粥底海鲜锅 听老板娘讲要提早订 因为佢地会即日买 咁就包新鲜啦 海鲜包鲍鱼 蛏子 蚬 蟹 虾 海鲜迷要book mark啦!
2021-11-11