2023-01-07
真心超级诚意推介京沪佳肴呢一个超级抵食京沪香酥烤鸭午市套餐四人套餐$468😍有齐晒咁多款点心同埋片皮鸭!真心好抵食呀!一个四人套餐有京沪香酥烤鸭半只,鱼子酱烧卖,芝士脆虾卷,招牌小笼包,京𪵱香葱煎饼,花雕醉鸡,家常红烧豆腐,鱼汤鲜腐竹浸时蔬,京沪担担面四份!一个$468套餐有咁多款菜式真系超级抵食呀!!京沪香酥烤鸭既脆皮真系超脆!食落好香口!鸭肉香滑有鸭香味~ 烤鸭薄皮配埋红菜头,青瓜,白葱,蒜蓉,烤鸭酱同砂糖一齐食,真系香脆又可口!第一次加埋蒜蓉落去烤鸭一齐去!又真系几好味bo!!鱼子酱烧卖真系食粒烧卖都有豪华嘅感觉!鱼子酱同埋烧卖一齐食配搭好特别,好好食!招牌小笼包真系要用皮薄馅靓黎形容佢!因为一咬落去个汤汁就流入去个口到超级好味🤤加少少醋一齐食,又系另一番口感!芝士脆虾卷系长身既墨色卷~ 一咬落去有好大旧虾同埋有芝士既味道!香口又好味!京𪵱香葱煎饼一盒4件~以特色嘅小竹藤篮上菜,香葱煎饼超级好味!香葱味浓🤤煎饼仲有香酥味!口感丰富又香脆!花雕醉鸡花雕味香浓,鸡肉香滑~好好食!家常红烧豆腐真系正!超级好味嘅红烧豆腐仲有菇同云耳同埋豆腐一齐煮,味道一流!鱼汤鲜腐竹浸时蔬个鱼汤都好鲜甜
一个$468套餐有咁多款菜式真系超级抵食呀!!
花雕醉鸡花雕味香浓,鸡肉香滑~好好食!
鱼汤鲜腐竹浸时蔬个鱼汤都好鲜甜好味~啲菜好新鲜!健康又好食!
京沪担担面个汁好香口好好味~担担面同个汁捞埋一齐食,真系超级好食!系地道既京沪口味
不得不提全部侍应都超级Nice全部一入到去餐厅都会同你打招呼~~ 大家会一齐同你讲早晨感觉好亲切👍