2020-07-06
已经第3次帮衬呢间西餐,食物质素环境都唔错,父母食得开心放松,所以又翻卓我用网上平台 book定6pm 有35% off,越non peak hour 越著数 黎都见到入座率6成, 仲有饮品happy hour 1 free 1 🍷 首先黎个免费包,唔够食可以再叫。包外脆内软👍🏿 encored 第2盘头盘本身想叫tuna poke salad bowl, 竟然无tuna😭😭 如果可以同另一款鱼sub保留菜式会好d最后叫左Salmon Caesar salad, 唔错,好多芝士然后系主菜slow cook pork rack. 上次食猪肉味浓郁,肉质软淋,唔讲以为自己食紧牛肉🤣🤣 不知今次系咪转左厨师,对比上次煮得熟左,少左肉味及小鞋口睇得出个猪肉太熟第2道主菜系medium rare rib eye ,牛肉味重,食到碳烤味,外脆内软推荐推荐最后系carbonara, 正常发挥唔错埋单折后4人总共$723,西餐黎讲真系好抵!!👍🏿👍🏿👍🏿🧑🏻🍳🥰
首先黎个免费包,唔够食可以再叫。
包外脆内软👍🏿 encored 第2盘
睇得出个猪肉太熟
最后系carbonara, 正常发挥唔错