2024-08-22
去开荃湾行街好多时都会食⭐️Pancake House HoiHoi⭐️ 因为太钟意佢个疏乎厘班戟啦!而且唔系得班戟食 仲有其他主食拣 正餐食就啱哂!上星期去荃新天地行街见到餐厅出咗✨超丰盛Hoi Hoi Set 2人前✨ 包括➡️主食2款+班戟2款+饮品2杯咁丰富先$298咋😍主食方面分两个list 每个list拣一款 而班戟同饮品款式就餐牌上任拣🍔爆芝牛肉汉堡呢款爆芝汉堡 汉堡如其名 系有满满嘅芝士🧀 除咗汉堡内有芝士 另外仲有一碟芝士酱俾你「淋」喺汉堡上面 咁成个汉堡都充满住芝士啦 芝迷必点呀!虽然汉堡系主角 但系都唔好睇少伴碟嘅薯条🍟 因为餐厅嘅薯条真系炸得好好食 我哋好快就食哂啲薯条先慢慢食汉堡😂🍕黑松露野菌蘑菇🍄🟫比萨比萨上枱嘅时候 已经散发住香浓嘅黑松露味 饼底焗得香脆 而比萨嘅馅系野菌蘑菇同芝士 唔洗太多嘅食材已经有浓郁嘅口感 🥞提拉米苏疏乎厘班戟疏乎厘班戟有两件 口感软滑 入口即溶 上面提拉米苏味嘅忌廉香浓幼滑 带点微微嘅咖啡香 伴碟嘅士多啤梨🍓切成心型 成个摆盘好靓🍌🍫香蕉巧克力疏乎厘班戟呢款口味啱哂小朋友 疏乎厘班戟同样出色 香蕉同朱古力真系好夹 连埋忌廉同疏乎厘班戟
上星期去荃新天地行街见到餐厅出咗
✨超丰盛Hoi Hoi Set 2人前✨ 包括
➡️主食2款+班戟2款+饮品2杯
咁丰富先$298咋😍
🍔爆芝牛肉汉堡
🍕黑松露野菌蘑菇🍄🟫比萨
🥞提拉米苏疏乎厘班戟
🍌🍫香蕉巧克力疏乎厘班戟
呢款口味啱哂小朋友 疏乎厘班戟同样出色 香蕉同朱古力真系好夹 连埋忌廉同疏乎厘班戟一齐食 唔会太甜 口感丰富
青柠🍋🟩金桔🍊梳打/白桃🍑梳打
呢两款梳打都系口感清新 喝落好解渴
店舖内嘅布置带点田园风味 店员亦非常亲切友善 所以用餐过程令人非常放松👍🏻