2014-12-07 12517 浏览
朋友介绍下去左呢间放题, 听闻很好食的, 一于上去试下!首先佢真系限两个时段, 你一定要跟佢指定时段食饭, 我地吃左早轮 6pm 至 8pm,唔洗等位, 但真系超多人, 超迫order 了很多野食, 首先来到的是一大盘刺身, 量真的超多, 亦很大件同很新鲜! 大虎虾刺身真的要推介, 很大只, 很鲜甜!三文鱼刺身亦都很肥美!另外推介的是这款芝士焗蚝, 不过等候时间很长, 要不停追单才出很浓芝士味, 但蚝就比较细只另外有不同款的炸物, 都很美味, 有吉烈虾, 炸蚝, 炸年糕~238一位, 都算是抵食!
朋友介绍下去左呢间放题, 听闻很好食的, 一于上去试下!
唔洗等位, 但真系超多人, 超迫

大虎虾刺身真的要推介, 很大只, 很鲜甜!
三文鱼刺身亦都很肥美!
刺身拼盘
很浓芝士味, 但蚝就比较细只
芝士焗蚝
吉烈虾
炸年糕, 炸鸡亦, 炸蚝
238一位, 都算是抵食!

题外话/补充资料: 但唔好的是, 我们4位坐4人枱, 但第一盘刺身已经占我们台的大部份位置, 你唔食晒盘刺身是不会上第二D食物, 要一次过食晒咁多刺身, 食到个口都冻晒, 都几辛苦, 店员表示刺身唔可以转细碟......... 所以大家可以考卢唔好一次过叫咁多刺身, 咁就唔会出现呢个情况! 同埋环境真系超迫, 椅子都是贴著后面的椅子坐, 后面位客人一郁你都实feel到, 因为真系贴到实一实.
2014-12-01
庆祝纪念