2019-03-25 513 浏览
估下呢到总共要几多钱?目前新森林做紧优惠,铁板烧+焗饭套餐叫两份,其中一份就会半价我同男友当然唔执输叫左~一开始只系上焗芝士蘑菇饭同意粉,我地已经发觉好大份然后再上埋铁板烧,真系抵到烂估唔到咁平都咁大份,仲有蕃茄西兰花粟米等配菜,真系一d都唔hea!男友食牛扒+炸虾,块扒都几厚身仲要好juicy,熟晒但唔会好韧炸虾都系外脆内软,好好味。我就食蒜蓉猪扒+帆立贝,猪扒虽然薄身但都入晒味,帆立贝都唔错。烧汁另上,俾我地根据喜好自己淋上去。芝士蘑菇焗饭同意粉就普普通通,蘑菇都唔少,最好食系块焗过嘅冬菇,咬落去出哂汁,好香嘅菇汁充满成个口除左上面嘅食物,套餐仲有一杯饮品送,好啦你地估下呢个份量几多钱?Oh my goodness只系$128!!! 每人只系$64!!! 净系一块扒加少少配菜,去西餐厅食都已经收你百零蚊啦,呢到两个扒餐再加焗饭/焗意都只系收你$128!!!Ok我知我好似卖紧广告,事实上我系冇收到广告费的,以上都系真心推荐~我地当时一路食一路谂: 点解咁抵食咁好味,食饭时间,间野只系半满而唔系满座?真系戥佢唔抵。讲真,呢到嘅装修好一般,甚至可以话系冇装修可言,但咁抵食系值得一试啊
全部都好好味

估下呢到总共要几多钱?

我同男友当然唔执输叫左~

一开始只系上焗芝士蘑菇饭同意粉,我地已经发觉好大份
然后再上埋铁板烧,真系抵到烂

全部都好好味