2021-10-18
天气凉左d,就想打下边炉😋😋朋友介绍左间火锅店俾我,除左可以任饮任食,仲有得食鸡煲~~价钱都合理,重点系无限时架!放工后约埋班朋友黎烚下烚下都唔错🤣🤣-🥘无限时海鲜鸡煲火锅放题 $228/位✨店员会先送上鸡煲同即炸响铃~~鸡煲我地拣左小辣,辣度啱啱好😋😋闻落好香,煮一阵就食得!鸡肉食落好嫩滑,索哂酱汁超惹味!!响铃脆卜卜,蘸鸡煲汁食真系超正🤤🤤朋友唔食响铃,所以我一个人食哂4件!虽然好邪恶,但真系停唔到口🤣🤣食完鸡煲,就到火锅啦~~我地拣左浓汤花胶鸡锅,个汤就咁饮已经好浓味!!另外会送上鲍鱼花胶海鲜盘、安格斯牛肩胛、白鳝片、龙趸片同手打虾丸等,望落好丰富~~店员仲主动帮我地放d海鲜落去煮,汤底味道更鲜甜❤️❤️鲍鱼花胶海鲜盘好足料!包括有鲍鱼、海虾、带子、流浮山生蚝、花甲同刀贝等~~全部都好新鲜!鲍鱼厚身弹牙,推介👍🏻👍🏻安格斯牛肩胛望落色泽几靓!肉质软腍,渌一渌就食得~~另外推介龙趸片!味道好鲜甜,仲要冇乜鱼骨😋😋基本上食哂以上全部野已经好饱~但如果想再食都可以继续叫😏😏-佢地既火锅配料多达30几款,饮品选择都好多~~仲要系无限时,真系超抵食!!最后当然要食返个雪糕做结尾,一次过试哂3款
朋友介绍左间火锅店俾我,除左可以任饮任食,仲有得食鸡煲~~
🥘无限时海鲜鸡煲火锅放题 $228/位✨
店员会先送上鸡煲同即炸响铃~~
鸡煲我地拣左小辣,辣度啱啱好😋😋
闻落好香,煮一阵就食得!鸡肉食落好嫩滑,索哂酱汁超惹味!!
响铃脆卜卜,蘸鸡煲汁食真系超正🤤🤤
食完鸡煲,就到火锅啦~~
我地拣左浓汤花胶鸡锅,个汤就咁饮已经好浓味!!
店员仲主动帮我地放d海鲜落去煮,汤底味道更鲜甜❤️❤️
全部都好新鲜!鲍鱼厚身弹牙,推介👍🏻👍🏻
安格斯牛肩胛望落色泽几靓!肉质软腍,渌一渌就食得~~
另外推介龙趸片!味道好鲜甜,仲要冇乜鱼骨😋😋
基本上食哂以上全部野已经好饱~但如果想再食都可以继续叫😏😏
佢地既火锅配料多达30几款,饮品选择都好多~~
仲要系无限时,真系超抵食!!
最后当然要食返个雪糕做结尾,一次过试哂3款口味够哂爽🤩🤩