2023-02-07
每次经过都好多人食,想试左劲耐,今日难得喺附近又唔洗等位,无理由唔食呀麻😛印度开胃特色饮品🤯嗌之前完全零idea,但佢讲明特色就试试去,黎到望到只色心知不妙😂啡色嘅饮品真系第一次,老实讲佢个外貌系劲唔讨好,似落去系话梅味🤔只可以话几特别,但真系饮唔惯鸡肉咖喱Masala 🌟🌟🌟🌟🌟辣到可以拣大中小辣,咖喱味好浓,啲鸡唔算太滑但都唔鞋,可接受,用黎送饭同烤饼一流👍🏻蒜蓉烤饼 🌟🌟🌟🌟🌟烤饼口感好好!簿嘅地方系脆,边边位好软熟嘅面包口感,但系有少少麦香味😍铁板羊肉件 🌟🌟🌟🌟🌟一摆上枱劲香,总共有六块大大件,食落好香香料味,肉有羊味但唔苏,我本时唔食羊既都觉得好味,已且肉质全熟得黎唔会鞋饺子 🌟🌟🌟饺子因人而异,佢个皮厚得黎系有咬口,我个人几钟意食,但如果钟意皮簿爆馅嘅可能未必钟意。佢有碗埋个汁,我食完都唔知系咩汁嚟,食落有少少似咖哩但又唔完全系。想讲但系劲抵食,一碟有成11-12粒🤯整体评分 8.5-9/10真系好推荐大家过嚟食,我地两个人食咁多野都只系人头$200左右,仲要每样𩠌都物超所值👍🏻
印度开胃特色饮品🤯
鸡肉咖喱Masala 🌟🌟🌟🌟🌟