2020-04-13
自从打边炉家族出现咗之后一直都唔敢出去打边炉 …于是就唯有外卖自取火锅配料拣牛涮锅因为见佢做紧半价优惠, 不过就要自己去分店度拎, 上网订又得即时买都得非常方便!四人餐… 拎𠮶时都吓咗一跳…超级重… 店员好有耐性讲点开汤底, 因为配𠮶碗汤底非常浓郁所以建议留一半备用肉类网上去唔系好多,但食落其实有好多尘层!食极都食唔完呢款和牛绝对系高质,又香又有牛味一啲都唔靭! 绝对系堂食高级𠮶款牛肉!计番重量其实净系食肉都超过一公斤,可能堂食都冇食咁多蔬菜拼盘,仲有啲 豚肉饺…龙虾丸…炸三文鱼丸 等等四人餐原本跟四只虎虾和四只帆立贝,但因为冇晒帆立贝嘅关系,餐厅畀咗八只虎虾我哋, 只只都超大只而且肉质结实有弹性!四个成年人最后净系食四人餐都食唔晒……仲有四个乌冬同麻酱…调制豉油等等,方便客人完全唔需要自己准备任何嘢就可以享用到完整的火锅享受!外卖自取价钱系319蚊一人 80蚊都唔使! 真系超级抵!!平时净系买肉买虾都唔得啦!
肉类网上去唔系好多,但食落其实有好多尘层!食极都食唔完
计番重量其实净系食肉都超过一公斤,可能堂食都冇食咁多
蔬菜拼盘,仲有啲 豚肉饺…龙虾丸…炸三文鱼丸 等等
四个成年人最后净系食四人餐都食唔晒……