2019-08-27
一个月一度嘅朋友聚会,当然要揾啲特别嘢食一下。今次朋友就推介咗喺闹市入面嘅龙虾店🦞🦞其实总括嚟讲菜式唔算太多选择,但最吸引到我哋嘅就系佢嘅龙虾汇。龙虾汇入面有龙虾包、烤蒜蓉牛油龙虾、薯条,同埋沙律。当然仲有唔同嘅酱汁点。但系大食嘅我哋对于单单一个龙虾汇又点会够食。之后我哋再嗌咗个龙虾芝士Mac N Cheese(Risotto),仲有Nachos。个Risotto其实都几好食,但龙虾钳其实都几难开。讲返龙虾汇,佢嘅烤蒜蓉牛油龙虾同龙虾包真系好好味,尤其是龙虾包,juicy得嚟又唔会话好重味精,包又好松软,完全索哂啲龙虾汁。结果我哋仲嗌多咗两个龙虾包添(当日买一送一)!总结嚟讲,可能系见识少,香港的确无咩地方可以有咁多款龙虾菜式选择,而且价钱亦唔系贵,如果唔大食每人$200绝对落到楼。咁嘅质素的确少见。唯一挑剔系有个别菜式龙虾份量其实唔多,如果系大食积记得叫龙虾包,一嚟方面唔驶剥壳,二嚟大件夹抵食🦞🍞P.S. 平日夜晚有可能要订位,因为舗位唔算大,有机会要排队味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️服务 ⭐️⭐️⭐️⭐️环境 ⭐️⭐️⭐️⭐️性价比 ⭐️⭐️⭐️
味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️
服务 ⭐️⭐️⭐️⭐️