2021-07-01
之前已经听到人讲呢间餐厅, 好多朋友都推介我💓 ,所以今次约埋大胃王一齐试吓😊平日未到7点, 餐厅已经坐满哂人。 一行到去自助区,哗😍😍😍 心心眼出嚟~~~ 选择多到影都影唔哂。➡️有各式各样嘅烧肉类,如猪梅花肉、五花腩、一口牛肉粒、金菇肥牛卷、鸭肾、牛舌、羊肉、鸡翼等~~ ➡️生海鲜就有虎虾、蚬、鱼柳、鱿鱼🦑、墨鱼仔、多春鱼等~~➡️熟海鲜有虾、青口、带子➡️除咗烧肉之外,亦有热食,如韩国🇰🇷泡菜煎饼、韩式炸鸡🍗、韩式人参鸡汤,韩式粉丝等➡️日式刺身、寿司、军舰及卷物➡️甜品: 中式蕃薯芋头糖水、竹席茅根、奶冻、雪糕雪条等➡️惊喜甜品:自制绵花糖及朱古力喷泉➡️生果区亦非常吸引🤩 林林总总嘅生果🍊🍎🍉🍇🥭,仲摆放得整齐美观。我试咗几款,无调味牛仔骨同肥牛都好有牛肉味,肉质嫩滑。 五花腩脂肪分布平均,油味满溢。 金菇牛肉卷,外面嫩滑嘅牛肉包住爽甜嘅金菇,好有层次。 人参鸡汤香浓唔会太咸。朱古力喷泉及自制绵花糖好味,一定要试😍 生果种类多又够甜😋
➡️生海鲜就有虎虾、蚬、鱼柳、鱿鱼🦑、墨鱼仔、多春鱼等~~
➡️熟海鲜有虾、青口、带子
➡️日式刺身、寿司、军舰及卷物
➡️甜品: 中式蕃薯芋头糖水、竹席茅根、奶冻、雪糕雪条等
➡️惊喜甜品:自制绵花糖及朱古力喷泉
朱古力喷泉及自制绵花糖好味,一定要试😍
生果种类多又够甜😋