2023-03-06 80 浏览
📍锅心‼️$2xx几蚊高质海鲜粥底火锅 📌 7️⃣ 款海鲜 + 8️⃣ 款配料任你拣呢间海鲜粥底火锅其实好多年前已经开始帮衬,真系超抵食又高质,最啱就系一大班朋友嚟食👫,尤其是年轻人肯定觉得去街市买海鲜又要洗海鲜好烦😂,随时你喺呢度食仲平过出去买🦐🦞🦀,逢星期一至四仲系无限时添,星期五六日就限时两个钟,超多分店总有一间系你附近,想知我食咗咩就继续留意睇落去啦👇 私心最钟意元朗店🤫🤫,个个员工服务态度都超好‼️超好人超有礼貌🥰🥰—————————————-————👅 海鲜🦀 肉蟹+沙白蚬套餐 $218🦞 龙虾+沙白蚬套餐 $238🦞🦀 龙虾肉蟹+沙白蚬套餐 $268再加5️⃣款时令海鲜,总共有7️⃣款海鲜食鲍鱼丶海虾丶贵妃蚌丶花甲丶北寄贝👅 呢个价钱我觉得有呢个海鲜质素真系无得输,仲有七款海鲜㖞,海鲜详细就唔多讲啦放心一定新鲜,‼️最紧要系记住订位同佢讲咗边个餐先,因为佢哋成日海鲜卖晒咁去到就食唔到你想要嘅餐🥹🥹—————————————-————👅 火锅配料特别推介以下几样👇👇👇👅 农场鸡件叫鸡件嘅重点系令到个粥更加好食😋,但系有意外惊喜个鸡肉好嫩滑俾咗鸡髀位👅 自家制鸡骨丸呢个系必点‼️,出边好少食到比较特
📍锅心

👅 火锅配料

特别推介以下几样👇👇👇

👅 农场鸡件

👅 自家制鸡骨丸
呢个系必点‼️,出边好少食到比较特别,绝对唔系出边交黎𠮶啲,有咬口

👅 自家制手打马蹄鸡滑
鸡滑出边真系好少见,加埋马蹄嘅口感好好食好特别,呢个都系必要

👅 牛黄喉
呢个比我想像中好食,有惊喜🫦

👅 肥牛丶猪腩片丶梅头片
呢啲就正常水准啦无乜特别—————————————-————
最后食完海鲜打完边路最紧要就系个精华,成碗粥都系啲海鲜味,佢哋再会加入啲冬菜丶菜甫丶猪油渣,我哋食唔晒仲打包一碗走添😋 —————————————-————
环境 - 佢哋有好多间分店环境都算舒服,今次就试咗元朗店座位好阔落唔会好逼夹,逢星期一至四无限时,星期五六日限时两个钟