2023-12-30
釜山炸鸡批萨 Busan Chicken Pizza地址:马鞍山鞍禄街18号MOSTown Street 新港城中心大街(2期)地下23-26号舖今日忽然好想食五味炸鸡,所以就忍唔住嚟咗呢间餐厅☺️☺️其实之前都嚟过一次,觉得个交通都几方便!喺新港城中心一落,行几分钟就到!而且佢嘅食物都好高质,所以今次都嗌咗其他唔同款嘅食物😍😍五味炸鸡 $239一盒入边有五款味道,鸡件切到适中,好容易拎!外卖拎返返屋企仲系外脆内软!真系超正呀😍😍雪浓汤 $88汤汁浓郁滑溜,有一种浓浓嘅奶香牛肉味道!里面仲有啲粉丝,牛肉喺里面,配埋白饭食,一流!芝士蛋卷$118蛋卷外脆内软,酥皮配埋浓郁嘅芝士香气,每一啖嘅口感好丰富,绝对系芝士迷必选嘅小食!无骨猪脚 $168猪脚肉质松软多汁,入口即溶。配上调味酱加生菜一齐食!真系绝配!而具无骨设计真系好方便食用!
地址:马鞍山鞍禄街18号MOSTown Street
新港城中心大街(2期)地下23-26号舖