2020-09-16 20 浏览
‼️希望大家都黎試下😋真係好抵好好食‼️-🐖西班牙黑毛豬梅肉|💰108✨利申係出面未食過咁厚身但咁好咬口既豬✨啲豬既腥臭味都無,豬味又夠濃第一次咁鐘意食豬.🐄美國prime封門柳|💰98見到有血但又唔腥,好重牛味 ✨肉唔unnn但又幾好咬,好多汁側邊仲有筋都幾易咬‼️呢個價竟然有兩大塊.佢地有電動黑椒機同埋岩鹽機,但係我哋連汁都冇點∠( ᐛ 」∠)_因為實在太好食。齋食肉嘅鮮味已經好滿足,同埋塊石板真係好堅‼️擺勁耐啲肉都仲夠熱.🌟自助沙津吧(白飯|沙津菜|湯‼️任添‼️)沙律菜一罐罐擺喺雪櫃✨唔會攞到呢咁Hea又唔會唔衛生再去旁邊嘅醬料區,自己落鍾意嘅醬料🤟🏻有和風沙律醬|芝麻醬|沙律醬✨白飯都係用珍珠米靚米.🐣芝麻雞翼兩隻|💰20✨超酥脆‼️入邊既肉超嫩多汁又入味.🐚藍青口五隻|💰20呢個價錢冇期待好多,✨但係估唔到竟然好香海水味!✨海鮮味好出,唔腥,雖然細細隻都幾厚肉-🥤桂花烏龍🥤蜜桃烏龍✨一開蓋就已經聞到好香蜜桃味但係唔甜既,解膩啱啱好-我切到好樣衰,店員忍唔住過嚟幫手切👍🏻同埋店員都幾有趣,幾好吹👍🏻餐廳仲提供埋手套同圍裙好貼心👍🏻同埋凳係梳化凳👍🏻好坐-
‼️希望大家都黎試下😋真係好抵好好食‼️

🐖西班牙黑毛豬梅肉|💰108
✨利申係出面未食過咁厚身但咁好咬口既豬
✨啲豬既腥臭味都無,豬味又夠濃
第一次咁鐘意食豬

🐄美國prime封門柳|💰98
見到有血但又唔腥,好重牛味
✨肉唔unnn但又幾好咬,好多汁
側邊仲有筋都幾易咬
‼️呢個價竟然有兩大塊

🌟自助沙津吧
(白飯|沙津菜|湯‼️任添‼️)
沙律菜一罐罐擺喺雪櫃
✨唔會攞到呢咁Hea又唔會唔衛生
再去旁邊嘅醬料區,自己落鍾意嘅醬料
🤟🏻有和風沙律醬|芝麻醬|沙律醬
✨白飯都係用珍珠米靚米

🐣芝麻雞翼兩隻|💰20
✨超酥脆‼️入邊既肉超嫩多汁又入味

🐚藍青口五隻|💰20
呢個價錢冇期待好多,
✨但係估唔到竟然好香海水味!
✨海鮮味好出,唔腥,雖然細細隻都幾厚肉

🥤桂花烏龍
🥤蜜桃烏龍
✨一開蓋就已經聞到好香蜜桃味
但係唔甜既,解膩啱啱好