几年前食过一次oreo热狗觉得冇咩oreo味 今次再食 试咗唔少款 觉得进步咗 !价钱好抵食 呢到$200松啲够4个人食🤔All In One Set💰HKD78有自选热狗1个+自选donut1个+🍊特饮再食Oreo芝士热狗棒 今次啲Oreo cereal冇炸到冇晒oreo香 i like!里面加上拉丝mozzarella 甜咸配搭冇得输👍至于donut 拣咗伯爵茶味 超多馅料 似英式伯爵奶茶味道 奶味重 个dough似炸包 唔错 特饮好夸张成个🍊插住喺上面 下面系tonic water加新鲜橙汁 几解腻 天然甜解腻一流 过咗去两三日切开个橙 净果肉成250g 甜而多汁 满足😂Hotdog Set💰HKD120有自选热狗2个+鱼糕一大串+年糕香肠串✨芝薯拉丝热狗棒薯条热狗棒一粒粒薯仔贴著喺面 食落劲似脆薯饼 里面有拉似芝士 面包软绵 钟意食薯条薯饼嘅人必定钟意但我自己最喜欢双重芝士拉丝热狗棒 外皮有啲芝麻 较薄脆 里面系cheddar x mozzarella 芝士特别多之余咸香平均  超满足 必点!鱼糕肉质一丝丝偏扎实 唔会好似鱼蛋咁 我几钟意 不过有少少油 至于年糕香肠串比我想像中
几年前食过一次oreo热狗觉得冇咩oreo味
All In One Set💰HKD78
有自选热狗1个+自选donut1个+🍊特饮
奥利奥热狗棒

Hotdog Set💰HKD120
有自选热狗2个+鱼糕一大串+年糕香肠串✨
芝薯拉丝热狗棒
鱼糕肉质一丝丝偏扎实 唔会好似鱼蛋咁 我几钟意 不过有少少油 至于年糕香肠串比我想像中好食  考得好香 年糕食落好烟韧带微咸
年糕香肠串
Hotdog  Set

整体几满意 朋友聚会外卖之选 比起pizza会冇咁闷!

奥利奥热狗棒
年糕香肠串