2024-10-24 2270 浏览
估唔到原来观塘Two Harbour Square有间咁靓嘅餐厅🍴当日去到都有啲夜,好彩赶得切last order呢度环境都几大,空间感好足之余,仲有多个唔同场景嘅区域😍而且呢度可以带宠物,好岩我身边爱猫爱狗朋友🥰听店员讲呢度lunch set经常会有调整,就算日日过嚟都会有惊喜🤤下次要过嚟试下佢地午餐先😋挪威三文鱼洋葱他他配香脆多士摆盘非常精致,令人感觉非常有仪式感及高级😍三文鱼的鲜嫩与洋葱的脆爽完美融合,搭配香脆的多士,形成了鲜明嘅对比,但又异常match🤤松露野菌带子意大利饭呢个意大利饭以松露和野菌为主要材料,风味独特。意大利饭煮得恰到好处,顺滑而有嚼劲,搭配鲜嫩的带子,让人感受到丰富的口感。而且松露的独特香气与野菌真系perfect match,令成道菜充满了奢华嘅感觉🤤柚子柠檬碟豆花梳打呢杯用柚子、柠檬同蝶豆花加梳打而成,味道清爽解腻,而且碟豆花带少少紫色,好岩打卡🤭利宾纳荔枝乳酸梳打呢杯利宾纳荔枝乳酸甜甜地,令人饮落心情疗愈,加上粉红色,女仔最爱🥰📍GAVI (观塘)观塘伟业街180号Two Harbour Square 1楼#宠物友善餐厅 #人气推介 #美食 #仪式感 #
呢度环境都几大,空间感好足之余,仲有多个唔同场景嘅区域😍

挪威三文鱼洋葱他他配香脆多士
摆盘非常精致,令人感觉非常有仪式感及高级😍

松露野菌带子意大利饭

柚子柠檬碟豆花梳打

利宾纳荔枝乳酸梳打

📍GAVI (观塘)

#宠物友善餐厅 #人气推介 #美食 #仪式感 #日式 #泰式 #西式 #多国料理 #环境优美
2024-10-15
  • 挪威三文鱼洋葱他他配多士