2022-10-07 28 浏览
好钟意去呢啲小店,可以睇住佢哋喺厨房即整野食果种感觉好温馨🥰呢度环境好舒服好干净,好欣赏佢一直播住啲好舒服的音乐,成个感觉好chill 😀同朋友系为咗杯tiramisu coffee黎😆另外仲嗌咗caramel crunchy latte, all day breakfast, 松叶蟹忌廉意粉Tiramisu coffee $50好吸睛啊😍😍 Ice coffee + tiramisu + lady finger 😚呢个配搭好新奇 第一次饮估唔到咁夹😍 Caramel crunchy coffee $45呢杯都好有惊喜,加左天使蛋糕上面𠮶啲焦糖脆脆,超好食!!呢杯咖啡亦唔会好甜,系令人忍唔住一啖接一啖,好快饮晒😌 推介👍🏻All day breakfast $98Boil egg系流心架😍 薯饼系脆得刚刚好😍Salad菜加咗柚子汁,好易入口平时唔钟意食沙律菜嘅我都食晒🤭日式蟹膏酱松叶蟹肉忌廉意粉 $118呢个真系超好食,超好食超好食!个蟹肉食得出系真长脚蟹肉分量超多,真系啖啖肉仲要系超新鲜超鲜味入口第一啖系即时心心眼😍意粉挂汁 仲好弹牙成件事真系超级无敌好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻必点!
好钟意去呢啲小店,
可以睇住佢哋喺厨房即整野食果种感觉好温馨🥰

同朋友系为咗杯tiramisu coffee黎😆

Tiramisu coffee $50
好吸睛啊😍😍
呢个配搭好新奇 第一次饮
估唔到咁夹😍

Caramel crunchy coffee $45
呢杯都好有惊喜,加左天使蛋糕上面𠮶啲焦糖脆脆,超好食!!

All day breakfast $98
Boil egg系流心架😍 薯饼系脆得刚刚好😍
Salad菜加咗柚子汁,好易入口
平时唔钟意食沙律菜嘅我都食晒🤭

日式蟹膏酱松叶蟹肉忌廉意粉 $118
呢个真系超好食,超好食超好食!
个蟹肉食得出系真长脚蟹肉
分量超多,真系啖啖肉
仲要系超新鲜超鲜味
入口第一啖系即时心心眼😍
意粉挂汁 仲好弹牙
成件事真系超级无敌好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
必点!! 大推!
一定会为咗呢个意粉再返嚟😝