2019-11-30 509 浏览
推荐指数:🤩🤩🤩🤩🤩🙂元朗一向好多好野食 , 今日好想食日本菜, 就一试呢间!估唔到咁有惊喜,店舖简约日式风格,MENU菜式选择都好多。🍢🍜🍱无论锅物、串烧、刺身、寿司、天妇罗等等,而且价钱适中~真系每款都有冲动想食呀!🤪今日实在太肚饿了,我地就叫到成木台都系~好满足!!🍣寿司我地嗌左三文鱼腩、油甘鱼、烧左口鱼同带子~寿司醋饭味道刚好,最欣赏系烧左口鱼,左口鱼的油香爆发!🍲牛肉寿喜烧味道唔错,唔会太甜或太咸,汤底混合其他配料的鲜甜味,配料都好丰富!有粉丝、蔬菜、菇、豆腐,牛肉片数亦唔少,精华所在打只生鸡蛋系面!成个寿喜烧真系几好食🍙淼鱼生丼份量唔错㖞~有三文鱼、油甘鱼、带子、星鳗各2片,再加埋三文鱼子!成个丼咁多刺身鱼生,都只系HK$98!  非常抵食🍢🍡烧物串烧都好出色我地嗌左烧手羽、日本芝士年糕同日本青椒仔 !  鸡亦先拆骨单边 ,烧得脆口但保持JUICY~ 芝士年糕味道好好 , 年糕烟烟韧韧 ~ 口感十足! 青椒仔就配日式木鱼,好味!😋刺身今日就食三文鱼同赤虾~真心推介必嗌赤虾!赤虾大大只而且非常新鲜!虾头的膏系精华,好鲜好甜~证明质素真系唔错!😇三文鱼都几好,厚切新鲜!吉列广岛
推荐指数:🤩🤩🤩🤩🤩

🙂元朗一向好多好野食 , 今日好想食日本菜, 就一试呢间!估唔到咁有惊喜,店舖简约日式风格,MENU菜式选择都好多。🍢🍜🍱无论锅物、串烧、刺身寿司、天妇罗等等,而且价钱适中~真系每款都有冲动想食呀!🤪

今日实在太肚饿了,我地就叫到成木台都系~好满足!!

🍲牛肉寿喜烧

🍙淼鱼生丼

🍢🍡烧物串烧都好出色

😋刺身今日就食三文鱼同赤虾~

吉列广岛蚝!真系好好好食!一碟有4只已经够哂抵 ~ 重点系炸得岩岩好!蚝身的鲜味保留到,炸粉薄薄一层,香脆唔腻,蚝味重得黎仲系够哂汁。🤩呢个真系好有水准~

同朋友一致觉得呢间餐厅性价比高!👍🏻👍🏻👍🏻最抵赞系用心系制作每款菜式~成晚边食边CHILL。元朗原来都有咁高质的日本料理~价钱都几亲民! 😃下次再黎元朗都会食呀