2010-07-02
老豆生日, 我地一家四口 book 左 12点食 sunday brunch,见到佢个 ad 介绍得咁正, 就去试试啦~(http://www.marcobistro.com.hk/24062010.pdf)因为假期关系, book 果时已经再三问清楚系唔系生蚝任食,个姓黄既经理 confirm 话系!当日去到都几 full,book 左等佢安排位都要等 10分钟,点知 d 位迫到有一边坐位系起唔到身,直情系有入无出果种!!!! 我地即系要佢换位,佢先至换比我地~好啦~ 出去睇下有咩野食啦~我地见唔到有蚝, 所以问佢 d staff,点知十问九唔应既! 问佢经理啦~ 佢话我误会左, 佢地唔系任食, 系配给既, 仲要一人得6只~!poster 同magazine ad 咁大只字过任食, 你话我误会!??!?! 无野呀?!?!?!?!老豆话算~ 好~ 我就算! 睇下其他有乜好食...3 款沙律、4 款意粉、4个热盘、PIZZA同N咁多款甜品,咁叫BUFFET?!?!?!? 我屋企开 PARTY都多野食过佢啦!!! 个烧牛肉先把几火,每次切两只手指既份量比人,叫佢比多一
见到佢个 ad 介绍得咁正, 就去试试啦~
个姓黄既经理 confirm 话系!
当日去到都几 full,
book 左等佢安排位都要等 10分钟,
点知 d 位迫到有一边坐位系起唔到身,
直情系有入无出果种!!!! 我地即系要佢换位,
佢先至换比我地~
好啦~ 出去睇下有咩野食啦~
我地见唔到有蚝, 所以问佢 d staff,
点知十问九唔应既! 问佢经理啦~
老豆话算~ 好~ 我就算!
睇下其他有乜好食...
个烧牛肉先把几火,
每次切两只手指既份量比人,
叫佢比多一份, 佢话唔得 wor!!!!
我比钱架!!!! 乞你既咩.....
d野完全唔好食~
最好食既 pizza 都系一出即无....
叫人斟水次次都话等等, 最过分果次叫左 5 次先黎斟!
食到成肚火呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
$48 都唔值呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!