2020-05-16
📍林洪记(长沙湾)#cteateat_高质推介性价比好高嘅蒸气海鲜火锅,仲可以食鸡煲,2小时任饮任食,加$20 任饮啤酒,免加一$218。标榜新鲜同靓料,位于街市熟食中心,食物好新鲜!😻唔想喺街市,都可以外卖返家食架!.第一round 先上一大盘海鲜:鲍鱼,圣子,鲜虾,龙虾,鲜鸡件,肥牛、桶蚝等等超鲜甜,贝壳类无沙,海鲜唔够食可以另外加钱再叫,啲鸡劲滑,又入味,我食左劲多(鸡无限order),佢啲鸡煲应该好正!.食完海鲜,再嚟任叫火锅,用返蒸海鲜的水或叫佢比鸡汤,但都可以加钱要求选唔同嘅汤底:粥底,鸡煲等等。.环境同卫生程度冇得同靓餐厅媲美,要预左自己亲力亲为,因为店员都好忙,劲多客人,所以要睇清楚餐牌嘅指示计算蒸海鲜嘅时间啊!好味指数:8/10人均消费:$200
食完海鲜,再嚟任叫 火锅,用返蒸海鲜的水或叫佢比鸡汤,但都可以加钱要求选唔同嘅汤底:粥底,鸡煲等等。
好味指数:8/10
人均消费:$200