2023-10-06 18 浏览
同朋友系Openrice见到呢间日式食店,睇到相几靓就上网卜左试下。门面都几靓,好有和式餐厅感觉。个人黎讲都算几多选择既, 致力于提供高级的食材,让顾客能够体验到一试难忘的日式Dinner! 七味鱼翅好少见,但爽弹口感中带点微脆,好似鸡泡鱼干甘。你睇下佢地呢串舞茸串入口香甜又清新! 牛舌芯串又系水准之作👍厚切的牛舌一向难烧得好食,呢度个牛舌够晒弹牙,但系keep到肉质嫩口,香口得来带少少黑椒味,好食到停唔到口!宫崎A4和牛寿喜烧内有配上温泉卵、葛丝同洋葱,拎黎送白饭简直一流。正宗地道之外,口感嫩滑、肉味香浓、酱汁香甜, 加上寿喜烧独特嘅香味,呢一啖绝对系幸福相信绝对令你一试难忘!系呢间食晚饭,绝对是感观享受,而装潢设计都带日本木系风格,整体由环境 食材 到服务 表现都相当满意👍🏻