呢条系旺角既白布街最出名就系食甜品知道系荔枝角D2 Place留下个间创意甜品黎左呢头开分店😍😍每次都好想试 终于黎左!💕同朋友都无食夜晚所以一共嗌左两份小食两份甜品 最后都食唔哂😂⠀ 好似系肠粉 ($58)哗呢个实在太好味😍😍😍😍绝对会为左呢个再番黎食中间有个好香浓既豆腐雪糕 上而淋上草莓同朱古力酱扮甜酱豉油😂肠粉超级滑溜溜 配埋个sauce食好正🤤最后不得不赞个扮鱼蛋既炸糯米糍 烟烟韧韧而且绝对无油腻感呢个甜品无可挑剔❤️❤️❤️ 7成熟牛扒雪糕 ($88)呢个都好味 但会较肠粉逊色🙈 而且性价比唔够高西多士炸得比较林身😢牛扒就系成旧雪糕朱古力雪糕几得意既系侧边薯条系香蕉😂🙈好qq牛扒内层系士多啤梨味雪糕不过好劲既系件雪糕都几硬净😱好做到牛扒个感觉😙 炸物拼盘(S) ($78)其实都几抵食👍🏿薯条有三只酱 一只沙嗲(?)几好味😽 泰式辣酱超抵赞系唔系m记个只 系泰国野个只!有鸡翼、鱼饼、薯条同摭住左既炸鸡块😂薯条都炸得几脆身 好味😋 黑松露芝士薯条 ($78) 蓝天之云 ($48)个酱其实好好味 松露同芝士味超浓😱😱😱😱不过略嫌太贵 同埋唔知拼盘有薯条呢碟除左舖满黑松露芝士酱既
呢条系旺角既白布街最出名就系食甜品
每次都好想试 终于黎左!💕

好似系肠粉 ($58)
哗呢个实在太好味😍😍😍😍
绝对会为左呢个再番黎食
肠粉超级滑溜溜 配埋个sauce食好正🤤
最后不得不赞个扮鱼蛋既炸糯米糍
烟烟韧韧而且绝对无油腻感
呢个甜品无可挑剔❤️❤️❤️
好似系肠粉

7成熟牛扒雪糕 ($88)
呢个都好味 但会较肠粉逊色🙈 而且性价比唔够高
西多士炸得比较林身😢
牛扒就系成旧雪糕朱古力雪糕
几得意既系侧边薯条系香蕉😂🙈好qq

牛扒内层系士多啤梨味雪糕
不过好劲既系件雪糕都几硬净😱
好做到牛扒个感觉😙
7成熟雪糕牛扒

炸物拼盘(S) ($78)
其实都几抵食👍🏿
薯条有三只酱 一只沙嗲(?)几好味😽
泰式辣酱超抵赞系唔系m记个只 系泰国野个只!
有鸡翼、鱼饼、薯条同摭住左既炸鸡块😂
薯条都炸得几脆身 好味😋
炸物拼盘  (S)

黑松露芝士薯条 ($78)
蓝天之云 ($48)

个酱其实好好味 松露同芝士味超浓😱😱😱😱

感觉好chill🤤🤤🤤🤤
好岩三五知己黎倾计食野💕

好似系肠粉
7成熟雪糕牛扒
炸物拼盘  (S)
黑松露芝士薯条