2021-11-28
之前姐姐食完已经同我推介过哩间日式烧肉店,今次终于到我黎试下。虽然餐厅个名叫立烧店,但其实系有位坐架😆每个二人位都放有一部烧炉同独立既抽风设备,店舖俾人既感觉真系好似系日本食烧肉咁。餐牌上面有单点既选择,亦可以叫套餐,今次我地就叫左个二人餐,一上枱已经望到啲肉质好靓,而且每款肉上面都有牌仔,等你可以辨识到边款打边款。✨丰 和牛二人盛 推广价$388(原价$468)前菜:黄金鱿鱼肉眼A4 2pcs西冷A4 2pcs牛舌 2pcs肉眼 A5 2pcs西冷 A5 2pcs三角肋肉 2pcs牛肚 4pcs特选蔬菜两碗饭味道评价👇🏻👇🏻👇🏻黄金鱿鱼弹牙开胃;肉眼A4完全无筋,入口即刻融化,唔系好洗咬;西冷A4牛味超浓郁,充满油脂;牛舌爽身好咬;肉眼A5同西冷A5同样入口即溶,牛味浓郁,超好味💕三角肋肉比较厚身,亦系油脂丰溢,系口腔大爆发个种,而且肉质软腍,非常好食;牛肚烧完外皮焦脆,内里软腍;特选蔬菜有翠玉瓜、菠萝同蘑菇;重点系饭上面有超好味既饭素,配埋肉一齐食真系可以完全清晒!!!整体黎讲,系餐厅入面食野真系几有日本feel,而且啲牛肉质素好高,可以讲每一件都好食,食完非常满足,系我自己都一定
✨丰 和牛二人盛 推广价$388(原价$468)
前菜:黄金鱿鱼
牛肚 4pcs
特选蔬菜
两碗饭
味道评价👇🏻👇🏻👇🏻
整体黎讲,系餐厅入面食野真系几有日本feel,而且啲牛肉质素好高,可以讲每一件都好食,食完非常满足,系我自己都一定会再访既日式烧肉店。