2022-12-01 25 浏览
见到朋友post ig post佐一间 打卡好靓嘅餐厅,佢嘅炸馒头利用一座木船出哂白烟超有气势地上枱, 跟餐厅名一样咁有霸气<<麻辣风云>>, 上台之后我哋用咗好多时间打卡haha打了差不多10分钟最搞笑差吾多每一枱都有点, 齐齐打卡影相呢下好好笑馒头味道都不差ga炸到黄金色, 非常脆口, 点上炼奶非常滋味~必食推介!再来试试凉拌鸡丝粉皮,粉皮不会一夹就断很弹牙麻酱亦混得非常滋味鸡丝份量都好多麻辣鱼皮很少地方会见到,所以一点来试试,鱼皮非常肥美跟麻辣汁非常匹配 !!一口气比我食哂!香辣茶碟炒虾简直不得了!!香醇的茶叶及辣椒加入海鲜中爆炒, 食落去口腔有不同的层次超级有镬气!