2022-12-30
呢间舖头门口超级吸晴😍听日行过好难发现唔到佢‼️上层既设计完全系打卡位🤣挂满咗好多越南灯笼🏮听讲挂上去都要用咗两日,证明就真系好俾心机去设计呢间餐厅👍🏽.香茅柠檬叶焗越南农场少女鸡 $388呢个系圣诞节特别推出嘅款黎☺️少女鸡系指未生过蛋既鸡🤣呢一只鸡都相当大只😇要完全焗熟佢都需要啲时间,所以上菜嘅时候都等咗一阵🧐餐厅会用锡纸包住只鸡拎去焗,熟咗之后就会拎上嚟,再喺你面前即场调味🌿同剪开,鸡好有鸡味☺️食落有啖啖既香茅味.小食自选拼盘 $120呢个拼盘嘅消息系自选嘅☺️甘就唔怕有野唔想食啦🤣今次简左即叫即制粉包,素春卷同埋柑桔汁鸡翼‼️成个小食拼盘都好高质🔖即叫即制粉包:薄薄嘅粉皮包住猪肉碎、木耳等等嘅材料,一啖放晒落口,好满足☺️🔖 素春卷炸到外层好酥脆.班兰布甸法包配自家制椰子雪糕 $128眼见好多人都叫佢黎打卡,我都唔例外😏法包外层好脆口,中间包份住流心既班兰酱‼️名副其实外脆内软😍.☕椰子奶盖咖啡 $6🥭冻越南纯天然青芒果汁配天然蜂蜜 $58
香茅柠檬叶焗越南农场少女鸡 $388
小食自选拼盘 $120