2023-10-27
我真系好想去旅行呀🧳最想去既地方系台湾但系要就小朋友翻学同爸爸翻工唯有忍耐下食住台湾野食先🥹🥹今次呢间店真系大大力推荐🥳🥳🥗三公台湾料理🥗环境方面:位置旺角人流高地区,交通十分方便入到餐厅🍴见到环境十分舒服😌而且装饰十分精致😍食物方面:👍🏻三公盐酥鸡卤肉拌面🍜好味指数:😋😋😋😋个拌面比想像中好食🤤酱汁吾会太咸,而且同盐酥鸡劲夹😍😍盐酥鸡大大旧,劲好食😋👍🏻Blackpink盐酥鸡配芭乐沙律好味指数:😋😋😋😋劲特别既blackpink盐酥鸡😍😍本身见到黑蚊蚊话吾肯食,但系一食落口之后就吾肯停,差唔多成碟食哂😂😂同一般盐酥鸡系有分别,更加香口多汁好juicy🤤🤤👍🏻椒麻拼盘好味指数:😋😋😋妈妈我吾太食得辣😂😂食左两旧已经顶唔顺😂不过中意食辣既朋友值得一试🫶🏻特别推介金钱肚👍🏻👍🏻👍🏻其他小食好味指着:😋😋😋😋😋我地劲中意三公既台湾小食😍份量又多😋😋甘梅地瓜条:超香脆又甜👍🏻食到吾停😂三公香肠:香肠甜甜地,同普通煮法吾一样,加上梅子芭乐一齐食,味道好清新好夹🤤🤤其他小食:甜不辣、杏饱菇、安平虾卷都各有特色,每样都有台湾既味道😍😍😍黎到最后,一定要食呢度既饮品🥤🫙大湖草莓牛奶爱玉菓子🍓好味指数
最想去既地方系台湾
但系要就小朋友翻学同爸爸翻工
唯有忍耐下食住台湾野食先🥹🥹
今次呢间店真系大大力推荐🥳🥳
🥗三公台湾料理🥗
环境方面:
位置旺角人流高地区,交通十分方便
入到餐厅🍴见到环境十分舒服😌而且装饰十分精致😍
👍🏻其他小食
好味指着:😋😋😋😋😋
我地劲中意三公既台湾小食😍份量又多😋😋
甘梅地瓜条:超香脆又甜👍🏻食到吾停😂
黎到最后,一定要食呢度既饮品🥤
🫙大湖草莓牛奶爱玉菓子🍓
好味指数:😋😋😋😋😋
一定要食😂劲浓草莓🍓加埋牛奶劲香滑,我哋仲加左奶盖🤤🤤一边饮,一边食到爱玉,超有口感🥳🥳
🫙黑糖浓乳爱玉菓子
好味指数:😋😋😋😋😋
佢哋既奶真系超浓滑超香甜,加上爱玉菓子,特别过珍珠奶茶超级多🤣
成餐饭食得超满足😌
重点系价钱十分抵🤩🤩🤩lunch set都可以$100埋单有饮品加甜品仲有沙律🤤🤤🤤