💖 #天后 #炮台山 #Jubeelee又嚟到炮台山,今日一个人揾嘢食,嚟到咗呢间「Jubeelee Bar and Restaurant」😋 呢度装修好靓,食物都好大份,而且价钱超级抵,早餐价钱只系廿几蚊!老细话佢想回馈返社会,希望大家都可以用一个茶餐厅嘅价钱食到好嘢,超好🥹🫶🏻🐷 煎焗猪鞍架 ($108,连意粉)本身上咗一个煎pan嘅猪鞍、蒜头、蕃茄、西兰花萝卜,我已经觉得好大份,以为已经系全部嘢😳 点知老细问我个意粉底想要咩意粉,仲有蕃茄、香草、蘑菇意粉拣😱 猪鞍架超级大份又软腍,配埋老细自家调制嘅蜜糖芥末青苹果酱,甜甜哋又够fresh,好食😋! 仲可以选择配蒜头,呢个蒜头都煎得好香🤤 仲有配菜嘅份量都好多,唔怕出街冇菜食!我拣咗个蘑菇意粉,个意粉底都超级有诚意!劲大份之余又好多蘑菇😋 个意粉仲系老细喺意大利揾返嚟嘅,好烟韧㗎😚🥠 墨西哥脆皮 ($68)我仲食咗个墨西哥脆皮,份量都好多,每块都大大块又脆🥰 个酱汁都系老细亲自调配嘅,甜、酸、辣都有少少,惹味又开胃😋☕️ MochaMocha嘅咖啡都系老细喺意大利揾返嚟再亲自磨豆嘅,超有诚意!除咗个咖啡系朱古力咖啡,mocha面仲有啲
💖 #天后 #炮台山 #Jubeelee

煎焗猪鞍架蘑菇意粉底
煎焗猪鞍架

🐷 煎焗猪鞍架 ($108,连意粉)

墨西哥脆皮

🥠 墨西哥脆皮 ($68)
Mocha

☕️ Mocha
Mocha嘅咖啡都系老细喺意大利揾返嚟再亲自磨豆嘅,超有诚意!除咗个咖啡系朱古力咖啡,mocha面仲有啲朱古力粉㗎😍
2023-02-25
午餐