2020-09-21
💛星洲总厨·我哋本身其实唔系谂住食呢间架 我哋谂住去食附近既一间拉面居酒屋 点知佢full左 所以我哋就嚟咗试 点知超级有惊喜 佢每样嘢都好好食呀🤤·海南鸡饭$66 (转鸡髀加$8)大家一定要转佢个鸡髀啊 佢个鸡髀超级大份 而且佢系有帮你片走多余嘅肥膏 亦都起咗少少骨 所以食得超方便 好正😍佢个鸡劲嫩 而且好够味 咬落去超级多汁 我男朋友话个鸡皮都唔错 好滑😏而且佢个饭系劲香 系好正宗个种油饭 够香得黎唔会太油 呢一个真系超级推荐😋😋·招牌厚切8oz咖喱猪扒饭$60因为呢间餐厅冇乜小食拣 所以我哋最后嗌左2个主食🤭🤭之后我哋劲惊食唔晒 所以就加咗$10转印度薄饼 好似无咁大负担😂佢个印度薄饼系偏干身同埋硬𠮶种 唔系泰国𠮶种 所以我自己觉得差咁啲 唔够酥🤔但系佢个猪扒真系超出色 佢每件个肥瘦比例都啱啱好 而且佢系厚切啖啖肉得黎完全唔会un😍😍佢个咖喱都几有层次感 有啲印度香料味 但系又唔会太抢 劲夹🤤·#rbyeat#rby东南亚菜#rby💛#rby大角咀·📍大角咀大全街57号地下
海南鸡饭$66 (转鸡髀加$8)
海南鸡饭
招牌厚切8oz咖喱猪扒饭$60