2018-06-08 387 浏览
佢以咁嘅价钱有咁高嘅质素,食到我同我妈咪哇哇声,真系好正!个Tea set每两个月会转一次主题,今次就系咖啡为主题佢食甜点咸点有六款系咖啡做出嚟嘅咸点款款都好好食,我同我妈咪特别钟意黑毛猪汉堡包,个黑毛猪超juicy,一食落去别晒啲肉汁出嚟,佢仲要煮得啱啱好,沈左啲盐令到佢好有层次鱼子糖心蛋,咖啡浸鸭胸,鹅肝酱多士都好正,睇得出佢系食物层次方面摆左好多心机,全部都配搭得好新奇,但又好好食甜点方面-红桑子白朱古力批,上面系软身嘅,下面就系脆卜卜嘅可可米,有浓浓嘅朱古力味𠮶个泡沫咖啡杯上面系𠮶啲泡泡,中间系mousse,底层系朱古力杯,食落有三种口感马卡龙上层系一个热情果嘅mousse,酸酸地再加埋甜嘅朱古力就啱啱好,唔会太腻佢个拿破仑好脆口,又好令总括而言所有都好好食,完全值得去同闺蜜妈妈一齐享受呢个下午茶只要喺荃湾地铁站一出就有Shuttle Bus接你过去,啲巴士都好密,所以其实真系值得去佢而家仲有一个咖啡嘅礼物送添!
佢以咁嘅价钱有咁高嘅质素,食到我同我妈咪哇哇声,真系好正!
个Tea set每两个月会转一次主题,今次就系咖啡为主题

佢食甜点咸点有六款系咖啡做出嚟嘅

甜点方面-

佢个拿破仑好脆口,又好令

佢而家仲有一个咖啡嘅礼物送添!