2019-02-05 498 浏览
小弟向来都中意食生蚝 经朋友介绍过黎食话做紧优惠十蚊一只 起初听落都惊惊地 俾咩蚝我食架半信半疑之下 都系去左试几个朋友叫咗 薯条 生蚝 焗蚝 猪手 牛排 炒杂菇 意粉首先薯条 真系唔错 虽然系幼身薯条 但冇M记果阵粉味 依然食到有薯蓉 而且非常脆身 跟住生蚝 虽然唔算好大只 但睇得出非常新鲜 因为 佢 仲 识 郁(笃佢条边会少少缩)!真系好少食到呢只鲜度嘅蚝 当堂放心晒 ireland嘅蚝 真系冇食过 食落非常舒服 平易近人 连平时唔多食蚝嘅朋友都追住黎食! 十蚊只绝对抵食!牛排 油香好足 条边煎到有少少焦脆 入口有少少化开嘅感觉 好嫩滑 有惊喜猪手 好食过好多德国餐厅 个皮就一定冇广东烧肉咁脆 唔算好硬己经收货 但肉质嫩滑 有烤焗香 配蜜糖汁 好食有惊喜炒菇 正常 不过不失意粉 欲嫌淡口 可能之前肉类太浓味 真系比咗下去 总结 生蚝 超性价比表现 薯条 猪手 牛排 有惊喜 对得住个价钱有突己收编入饭堂列表😂
小弟向来都中意食生蚝 经朋友介绍过黎食
话做紧优惠十蚊一只 起初听落都惊惊地 俾咩蚝我食架