2020-12-07
好耐冇食串烧烧物喇,好挂住烧烤嘅味道 丫!!今日就试下间喺尖沙咀有烧物食既西餐厅啦呢道只要点红白酒就可以以优惠价食生蚝或者小食,好抵食喔除咗我最想食嘅烧物之外,餐厅仲有好多菜色选择,头盘呀,主食,牛扒全部都有好多海鲜喔主食有饭,意粉同埋扒类先点杯fruit punch~~果然非常fruity丫!!又唔会太甜唐扬手羽鸡翼 $48 有六只鸡翼~~外皮炸得脆脆地, 鸡肉就非常嫩滑仲可以配甜酸酱一齐食~~烤焗海鲜拼盘 $298最期待嘅海鲜拼盘终于嚟啦!!超兴奋喔!!一上枱就见到非常澎湃~~海鲜拼盘包括有芝士焗原只龙虾,巴马臣芝士焗扇贝,蒜蓉翡翠螺,芝士黑松露焗大蘑菇同埋牛油蒜蓉焗虎虾全部海鲜都好新鲜!!虎虾啖啖肉爽口弹牙翡翠螺肉肥厚实在又鲜甜大蘑菇非常juicy!!扇贝肉质鲜嫩 大大只龙虾!!超多膏芝士布满整只龙虾龙虾肉鲜甜肥美,口感结实弹牙!!烟三文鱼明太子意粉 $128好钟意佢嘅明太子酱呀!!一啲都唔辣~忌廉够多够creamy,条条意粉都黏晒酱汁,食起嚟好juicy,好好味丫!!意粉嘅软硬度又适中,唔会话太硬太淋,系我最钟意嘅texture
今日就试下间喺尖沙咀有烧物食既西餐厅啦
呢道只要点红白酒就可以以优惠价食生蚝或者小食,好抵食喔
好多海鲜喔
主食有饭,意粉同埋扒类
先点杯fruit punch~~
果然非常fruity丫!!又唔会太甜
唐扬手羽鸡翼 $48
有六只鸡翼~~
外皮炸得脆脆地, 鸡肉就非常嫩滑
仲可以配甜酸酱一齐食~~
烤焗海鲜拼盘 $298
最期待嘅海鲜拼盘终于嚟啦!!
超兴奋喔!!一上枱就见到非常澎湃~~
全部海鲜都好新鲜!!
虎虾啖啖肉爽口弹牙
翡翠螺肉肥厚实在又鲜甜
大蘑菇非常juicy!!
扇贝肉质鲜嫩
大大只龙虾!!超多膏
芝士布满整只龙虾
龙虾肉鲜甜肥美,口感结实弹牙!!
烟三文鱼明太子意粉 $128
好钟意佢嘅明太子酱呀!!一啲都唔辣~