2021-12-13 829 浏览
呢日黎到旺角呢间fun fun 串串锅,一入到黎已经闻到好香既边炉味!我地拣左要鸳鸯锅,要左麻辣少少辣同埋胡椒猪肚鸡锅,估唔到佢个麻辣锅咁劲,个麻辣锅叫左少少辣都真系有D辣,但辣得黎好过瘾,黎食呢D串串都真系一定要食辣锅,唔食辣锅真系唔得!另外,佢既胡椒猪肚鸡锅都真系够哂胡椒味,劲辣口劲正!佢既酱系去出面调,但其实D锅既味道都好够,唔驶落酱都够味,丸、蔬菜类既食物一早系出面既雪柜等紧我地,一串串咁串好哂,食落劲方便,有D例如系牛同鸭血之类就自己填纸仔,填纸仔既食物都黎得好快,唔驶惊话食唔切,同埋都真系落几多黎几多~我最中意系鸭血加落麻辣锅,而出面既食物有鸡肾等等~食落味道好好!仲有好多饮品既选择,好中意有无糖茶既选项,咁就唔惊饮完有气既野会饱到食唔落野~最后仲有唔少既甜品可以拣,梗系食埋雪糕先走啦~大满足!