之前食过呢间至尊重庆鸡煲已经觉得性价比高! 上星期朋友话想食鸡煲同边炉,即刻又去左呢间🤣 见到佢地出左芝士鸡煲,所以点呢个,套餐当然依旧系鸡煲火锅放题,我地今次食既火锅放题系B餐! .首先来个芝士鸡煲先,有成半只鸡既份量,加上大量芝士,开炉等佢地热,半溶既芝士覆盖住鸡肉,一夹起就有拉丝😍 实在太惹味啦! 鸡肉都大大件,夹住芝士食超香!! 多人食更滋味.食完芝士鸡煲,就开始倒汤落去打边炉! B餐既肉类🥩有肩胛肉眼、雪花肥牛、黑毛猪梅花同广岛蚝任食!! 即刻每样都叫,肩胛肉眼同雪花肥牛都肉味浓郁,肉眼既肉质就比较厚实,而雪花肥牛就油脂香! 黑毛猪梅花都唔错,肉质软腍! 广岛蚝就够哂爽! 其他火锅配料同海鲜都系任食,而菜篮可以去柜度拎,仲有鱼皮饺同菜饺等! .饮品方面好多选择,汽水啤酒都有,最特别系有啤酒机,生啤Asahi同1664任饮,部啤酒机会倒出有泡沫既酒,好正!! 见到好多男士倒完一杯又一杯🍺 呢度仲有甜品柜同雪糕柜,拎左炖蛋白同豆腐花都很不错!! 呢餐大满足!!
2023-07-24