2024-06-16 33 浏览
俩仨杯LUX店地址:尖沙咀海港城海运大厦3楼LCX 21E舖台式高人气高质餐厅😋餐厅位于尖沙咀海运大厦,地理非常方便又易揾,餐厅喺店舖门口附近有较多较宽敞座位,坐得舒服👍食物质素高,而且系尖沙咀咁贵既地段,食物价钱真系一啲都唔算贵,性价比超高😍😍味道又系非常之好,唔试过都唔知台湾野咁好食,非常有诚意😊餐厅主打台南卤水小食,台湾口味芋圆甜品😍。同埋商场夜晚较静,感觉都几Chill~醉鸡卷乌冬,酒香醇厚,鸡肉既肉质好软熟,层次丰富,让人忍不住一口接一口醉猪手乌冬醉鸭舌芋泥地瓜球卤鸡翼卤鸭舌卤鸡髀菇夜市鸡卷,依个好好味,外皮好脆,内里好软,热辣辣好新鲜,口感十足凤梨绿茶粒粒白桃乌龙,口感清新,有果肉,食完啲热气野饮返啖清新既果茶真系正👍招牌黑糖甜品,依个真系要试,招牌甜品,唔会太甜,好味😋
俩仨杯LUX店

卤鸡翼
卤鸭舌
卤鸡髀菇
凤梨绿茶
招牌黑糖甜品,依个真系要试,招牌甜品,唔会太甜,好味😋