2022-08-24
🌟经典香辣锅🚩推介指数(9.5/10) 香辣锅系自选组合,最少选五个𩠌,自选左五花腩肉、莲藕、卤水大肠、鸡软骨、金钱肚。亦有三个立到可以选择,自己浅尝小辣。以往喺其他地方都食过类似嘅干锅,但往往辣椒多过𩠌 ,呢度反而比较实际𩠌为主,份量较多👍🏻味道我好满意,价钱方面亦唔贵,Openrice 预订位,有七折优惠❤️🌟酸菜鱼🐟配粉条🚩推介指数(9.5/10)呢个系午餐,佢会跟个白饭同嘢饮,酸菜鱼肉质非常滑溜,底下仲会有粉条 粉条绝对系主角之人👍🏻必点之选。🌟热情果特饮🚩推介指数(7/10)大杯🥃到吓亲😂味道唔会太甜酸酸地好开胃,配食辣嘢一流有件事系要提到嘅就系进餐嘅时候,清洁工人?竟然推㗎大嘅绿色垃圾桶车推左入餐厅里面,垃圾车同我张枱只系距离一米,其实果下感觉真系觉得好唔卫生,我觉得餐厅应该要好好考虑吓卫生问题,我眼见大部份客人都眼望望住架垃圾车。其实食物方面系唔错,只系上述嘅呢件事扣咗好多分。⭕️整体推介指数 ⭐️⭐️⭐️
🌟热情果特饮🚩推介指数(7/10)
大杯🥃到吓亲😂味道唔会太甜酸酸地好开胃,配食辣嘢一流
其实食物方面系唔错,只系上述嘅呢件事扣咗好多分。
⭕️整体推介指数 ⭐️⭐️⭐️