2018-12-20
放假又系时候出动去行山既好日子啦 今日去行九龙坑山 路程几长所以行完之后又累又肚饿 朋友话听讲大埔开左间又大又好食既热狗外卖店身为大埔友既我又点可以唔去试下呢呢间热狗店连个名都系用狗既名 真系名副其实啦哈哈 我同朋友叫左两个热狗 分别系鳗鱼热狗同埋招牌热狗 招牌热狗真系对得住佢个名同个价 因为真系超级好食! 面包外层有啲脆 入面竟然好软 而且佢个酱汁搭配非常惹味 有少少酸又少少辣 条香肠亦都好好食 最正系上面果几块脆片 竟然有咸香味跟住鳗鱼热狗个包都系用上同招牌热狗一样既而鳗鱼似系蒲烧鳗鱼 食落几甜几肥美 非常有口感 最后就叫左炸芝士条 炸得好脆口而且用上既芝士都非常多 入面既芝士保留住浓郁既奶味 正